STEP gesloten, wel les op afstand

STEP gesloten, wel les op afstand
22 april 2020 Karoline Snip

In de persconferentie over corona van 21 april is bekend gemaakt dat de meeste coronamaatregelen tot en met 20 mei worden gehandhaafd. Voor STEP betekent dit dat STEP gesloten blijft tot 20 mei 2020 en dat we doorgaan met afstandsonderwijs.

Lessen ‘op afstand’

Vrijwilligers en beroepskrachten zijn sinds het begin van de maatregelen gezamenlijk op zoek gegaan naar alternatieven voor de lessen. Dit zoeken heeft geleid tot allerlei creatieve oplossingen ‘op afstand’. Een groot aantal vrijwilligers zet zijn activiteiten intussen op digitale wijze voort. We hebben heel veel waardering voor de getoonde inzet en betrokkenheid van iedereen en zijn trots op alles wat in korte tijd is gerealiseerd.

Hoe gaan we verder?

Gezien de verlenging van de coronamaatregelen gaan we als STEP verder op de ingeslagen weg. We zullen onze deelnemers waar mogelijk op afstand blijven bedienen.

Alle beroepskrachten staan in contact met vrijwilligers en deelnemers. Bij vragen, onduidelijkheden of opmerkingen kunnen zij contact opnemen.

Bereikbaarheid

De beroepskrachten van STEP werken grotendeels thuis en zijn per e-mail te bereiken. Daarnaast blijft STEP op ons centrale nummer 024-3233235 telefonisch bereikbaar op de maandag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.

We wensen iedereen veel inspiratie en bovenal een goede gezondheid!