Landelijke coronamaatregelen en gevolgen voor STEP

Landelijke coronamaatregelen en gevolgen voor STEP
1 april 2020 Karoline Snip

In de persconferentie over corona van 31 maart is bekend gemaakt dat de meeste coronamaatregelen tot en met 28 april aanstaande zullen worden gehandhaafd. Voor STEP betekent dit dat er tot en met de meivakantie, dat wil zeggen tot en met 10 mei 2020, geen activiteiten op de locaties van STEP plaats zullen vinden.

Lessen ‘op afstand’

Vrijwilligers en beroepskrachten zijn sinds het begin van de maatregelen gezamenlijk op zoek gegaan naar alternatieven voor de lessen. Dit zoeken heeft geleid tot allerlei creatieve oplossingen ‘op afstand’. Een groot aantal vrijwilligers zet zijn activiteiten intussen op digitale wijze voort. We hebben heel veel waardering voor de getoonde inzet en betrokkenheid van iedereen en zijn trots op alles wat in korte tijd is gerealiseerd.

Hoe gaan we verder?

Gezien de verlenging van de coronamaatregelen gaan we als STEP verder op de ingeslagen weg. We zullen onze deelnemers waar mogelijk op afstand blijven bedienen.

Alle beroepskrachten staan in contact met vrijwilligers en deelnemers. Bij vragen, onduidelijkheden of opmerkingen kunnen zij contact opnemen.

Bereikbaarheid

De beroepskrachten van STEP werken grotendeels thuis en zijn per e-mail te bereiken. Daarnaast blijft STEP op ons centrale nummer 024-3233235 telefonisch bereikbaar op de maandag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.

We wensen iedereen veel inspiratie en bovenal een goede gezondheid!